235ste bedevaart naar Scherpenheuvel

Hallo bedevaarder, bedevaarster,

De meimaand loert om de hoek en wie meimaand zegt, zegt ook Mariamaand.

Zo kan het aftellen richting bedevaart, mocht dit bij jou nog niet het geval zijn, weer volop beginnen. Onze aftelklok loopt en wij kijken er naar uit om op 27 mei samen met jou en onze jubilarissen Louis (60) en Peter (25) op pad te gaan.

De nodige voorbereidingen worden alvast getroffen zodat onze tocht weer in de beste omstandigheden mag plaatsvinden.

Waar het parcours langs Vlaamse wegen ongewijzigd blijft, zijn er wat de stopplaatsen betreft 2 wijzigingen te melden.

Parochiezaal De Krekel in Bonheiden is zowel zaterdag als zondag niet beschikbaar. Geen nood, want beide dagen zijn we welkom in parochiezaal “De Brug” Sint-Libertus op Nekkerspoel. Een zaal die jullie ondertussen reeds kennen.

Ook kunnen we na vele jaren niet langer terecht in de Damiaanschool te Tremelo. Toch zijn en blijven we de leerkrachten van de Damiaanschool ontzettend dankbaar voor die vele jaren. 
Wij zijn ervan overtuigd in café Coconuts een geschikte alternatieve stopplaats gevonden te hebben. Hier zal eveneens een middagmaal genuttigd kunnen worden. Geen steak/friet, maar koude schotel met brood of soep. 
De uitdrukkelijke vraag is evenwel gesteld om de aantallen ruim vooraf door te geven.

Een rede te meer dus om naar ons inschrijvingsmoment te komen dat doorgaat op zaterdag 13 mei vanaf 18:00 uur in café onder den Toren. 

Raak je er echt niet, maar wens je toch een koude schotel, dan laat je dit na 13 mei maar even weten via info@info@voetbedevaart-kapelle-op-den-bos.be.

Hopelijk tot binnenkort.

Groeten,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.