Collage Fons Van Hoeymissen

Overlijden Fons Van Hoeymissen

Hallo bedevaarders,

Net voor aanvang van onze virtuele bedevaart bereikte ons het droeve nieuws dat Fons Van Hoeymissen overleden is. Hoewel Fons al een tijdje ziek en verzwakt was kwam het afscheid vrij onverwacht. Onze gedachten zijn bij Fons zijn echtgenote Roza, zijn kinderen Erika en Peter en de familie. Mogen zij bij elkaar de steun en kracht vinden om het overlijden van Fons te verwerken.

Om het met de woorden van zijn zoon Peter te zeggen heeft Fons, als trouwe bedevaarder, blijkbaar gewacht tot het Pinksterweekend om zijn laatste tocht aan te vatten.

In 2004 vonden we Fons bereid om de leiding van onze muzikanten en het zangkoor op zich te nemen. Als “chef van de muziek” gaf hij mee kadans aan van onze bedevaart en bekommerde hij zich als een vader over de muzikanten. Waar hij onderweg mee de kadans aangaf kreeg hij ons in de Mariahal dan weer muisstil bij het spelen van het Lieve Vrouwke.

In 2011 vergezelde Fons ons een 28e en laatste maal op weg naar Ons-Lief-Vrouwke van Scherpenheuvel. Vanaf de zijlijn bleef hij zich echter nog enkele jaren bekommeren over onze muzikanten tot hij in 2013 de fakkel doorgaf.

Moge Ons-Lief-Vrouwke van Scherpenheuvel Fons met liefde ontvangen en laten we Fons gedenken in onze gebeden tijdens onze virtuele bedevaart.

Wie Fons nog een laatste groet wil brengen kan dit op vrijdag 28 mei tussen 19:00 en 19:45 uur in uitvaartcentrum De Ruyte in Puurs-Sint-Amands.

De uitvaart op zaterdag 29 mei is om 12:00 uur en te volgen via livestreaming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.