Aankondiging bedevaart 19 en 20 mei 2018

Hallo bedevaarder,

Met de Paasvakantie achter de rug is de eindspurt richting grote vakantie ingezet. Dat de komende maanden echter tot de traditioneel drukkere van het jaar behoren, kunnen jullie allicht beamen. Communiefeesten, schoolfeesten, examens en zoveel meer.

Hoe dan ook twijfelen wij er geen seconde aan dat de voetbedevaart naar Scherpenheuvel op 19 en 20 mei reeds maanden met stip in je agenda werd aangeduid.

Het is nog minder dan één maand alvorens we ons weer op pad begeven en allicht ben je al met je voorbereidingen gestart of begin je hier weldra mee. Heb je familie en/of vrienden die eraan twijfelen om ook eens met ons op bedevaart te gaan, dan wordt het stilaan tijd om hen over de streep te trekken.

Ook met het bestuur zijn we volop met de voorbereidingen bezig zodat we weer in ideale omstandigheden samen op pad kunnen gaan.

Wat de misviering in de Mariahal betreft, opteren we ook dit jaar weer voor samenzang. Hopelijk heb je na de heenreis nog voldoende energie over om mee te zingen, maar knijp je tijdens de viering eens een oogje dicht dan hebben we daar uiteraard begrip voor. Bij samenzang is het altijd bevorderlijk dat de meer begenadigde zangers de rest op sleeptouw nemen.

Ben jij bij de “begenadigde zangers”, zing je graag of wil je vooraf reeds in bedevaartstemming komen dan ben je op woensdag 16 mei van 19.30u tot 20.30u van harte welkom op een oefenmoment. Dit onder leiding en begeleiding van Jean-Marie en David in de kerk.

Ons inschrijvingsmoment gaat door op zaterdag 5 mei van 18.00u tot 20.30u in café onder den Toren.

Hopende jou ook dit jaar weer te mogen begroeten,

Het bestuur