Uitnodiging bedevaart 3-4 juni 2017

Hallo bedevaarder,

De meimaand is inmiddels al enkele dagen ver.

Meimaand. Mariamaand. Bedevaartmaand.

Een late Pasen, met Pinksteren exact zeven weken erna, maakt echter dat dit laatste voor de Kapelse bedevaart dit jaar niet klopt.

Dat het ook bij jullie alweer aan het kriebelen is daar twijfelen wij geen moment aan. Alvorens op zaterdag 3 juni op bedevaart naar Scherpenheuvel te trekken dienen we  de meimaand echter eerst volledig te laten passeren.

Voldoende tijd nog om perfect voorbereid de tocht aan te vatten. Uiteraard zijn wij met het bestuur al geruime tijd met de voorbereidingen gestart opdat de bedevaart weer in optimale omstandigheden mag verlopen.
Het afsluiten van een verzekering, vastleggen van slaapplaatsen in de Pelgrim en het informeren van de vrijwilligers op de verschillende stopplaatsen over het verwacht aantal deelnemers behoren tot deze voorbereidingen.

Belangrijk hierbij is jullie opkomst tijdens ons jaarlijks inschrijvingsmoment. Langs deze weg dan ook een warme oproep tot inschrijving op zaterdag 20 mei van 18.00 uur tot 20.30 uur in café onder den Toren. Geraak je er die dag echt niet, dan bieden wij, zoals steeds, ook onderweg nog mogelijkheid tot inschrijving. Het toenemend aantal slapers in de Pelgrim maakt wel dat we jou dan geen slaapplaats meer kunnen garanderen.

Hopelijk tot zeer binnenkort,

Het bestuur