Uitnodiging bedevaart 14-15 mei 2016

Hallo Bedevaarder,

Met het feest van Pasen net achter de rug is het alweer uitkijken naar de meimaand. Meimaand – Mariamaand – Bedevaartmaand. Dit jaar trekken we het weekend van 14 en 15 mei op bedevaart naar ons-lief-vrouwke van Scherpenheuvel.

Op bedevaart gaan is samen op weg gaan, samen de donkere nacht in, vechtend tegen het gemis aan nachtrust om vervolgens samen het krieken van de dag te begroeten. Het is een tocht waar een goed gesprek, wat grappen en grollen, een bemoedigend woord, een schouderklopje en zo veel meer kleine dingen één ieder deugd doen. Het is moe maar voldaan thuis komen bij ons-lief-vrouwke.

Onze bedevaart kent een rijke traditie die wij graag, samen met jou in stand houden. Zo is de Damiaanschool in Tremelo één van onze traditionele stopplaats tijdens onze bedevaart. Met grote tevredenheid kunnen we jou laten weten er ook dit jaar weer welkom te zijn.

Grootste verandering die dit jaar te noteren valt is dat na vele, vele jaren niet langer mijnheer Van de Sande ons zal voorgaan in de vieringen maar wel pastoor Jean Marie. Een welgemeende dank U wel aan mijnheer Van de Sande en een hartelijk welkom aan pastoor Jean Marie.

Wat het programma betreft kunnen we jou als trouwe bedevaarder allicht weinig nieuws vertellen maar voor de laatste details en inschrijvingen verwelkomen wij jou graag op zaterdag 7 mei van 18.15 u. tot 20.30 u in café Onder den Toren.

Hopelijk mogen we jou ook dit jaar weer begroeten,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.