Nieuwe website

Hier is ie dan, onze website. Van de bedevaarders, over de bedevaarders en voor de bedevaarders.

Hier vind je alle informatie over de voorbij en voor de komende voetbedevaarten naar Scherpenheuvel.

Eventjes wat toelichting.

Op onze homepagina (welkom), vind je alle informatie over inschrijvingen, tijdsschema, onze slaapplaats in Scherpenheuvel, verzekering, bagage en onze jubilarissen.

Op onze blog vind je allerlei berichtjes; persberichten, downloads, jaarlijkse eucharistievieringen, …

Op de geschiedenis pagina staan wat oude krantenknipsels. Maar het is de bedoeling deze pagina aan te vullen tot een leuk archief. Alle tips zijn welkom. Je mag ze mailen naar info@voetbedevaart-kapelle-op-den-bos.be. Het bestuur zal de inzending beoordelen en dan toevoegen aan de site.

In de foto afdeling vind je foto’s van de voorbije bedevaarten. Gemaakt door onze huisfotograaf Steven Teugels. Heb je zelf nog leuke kiekjes? Stuur ze door naar info@voetbedevaart-kapelle-op-den-bos.be met vermelding van jaartal en wie er op de foto staat. We zetten ze er zeker bij.

Bij in gedachten staan we even stil bij onze overleden bedevaarders. Het is zeker geen absolute en volledige lijst. Bij opstart van de website hebben we ons beperkt tot de bedevaarders van wie wij recent afscheid hebben moeten nemen.

Leiding geeft een overzicht van het bestuur en hun verantwoordelijkheden.

Natuurlijk zijn er heel veel helpende handen onderweg op onze bedevaart naar Scherpenheuvel. Op onze dank pagina zetten we die allemaal op een rij.

Als jullie ons willen contacteren, kan dat altijd. Een eenvoudig mailtje of een telefoontje. De gegevens vind je op onze contact pagina.

We hopen dat jullie er wat aan hebben. Natuurlijk is deze site geen dode materie, maar iets dat leeft en groeit. Al jullie tips en opmerkingen zijn altijd welkom. Mailen naar admin@voetbedevaart-kapelle-op-den-bos.be.

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.